Du må registrere deg for en ExpressVPN-konto for å bruke appene og konfigurasjonene våre.

Denne veiledningen viser deg hvordan du sjekker ordrestatusen for Aircove-bestillinger fra ulike selgere, inkludert Amazon, ExpressVPN og FlashRouters, samt forhandlere.

Hopp til …

Hvis du bestilte fra Amazon
Hvis du bestilte fra ExpressVPN
Hvis du bestilte fra FlashRouters
Hvis du bestiller fra andre steder

Hvis du bestilte fra Amazon

1. Logg inn på Amazon.com
  2. Velg «Returns & Orders» fra toppnavigasjonen.
  3. Finn din Aircove-bestilling i listen:
    • For leveringsstatus, velg «Track package».
    • Hvis bestillingen din ennå ikke er sendt, og du vil kansellere den, velger du «Cancel items».
    • Hvis du har problemer med bestillingen din, velger du «Problem with order».
    • Hvis du vil laste ned en faktura, velger du «View invoice».
    • Hvis du vil returnere Aircove, kan du velge «Return or replace Items». Før du gjør det, foreslår vi at du kontakter ExpressVPN kundestøtte for å se om vi kan hjelpe deg med å løse eventuelle problemer.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for øyeblikkelig assistanse.

Tilbake til toppen

Hvis du bestilte fra ExpressVPN

Du kan spore Aircove-bestillingen din ved å bruke sporingsnummeret som ble sendt i e-postbekreftelsen. Denne e-posten vil ha tittelen «A shipment from order {{shopify_order_number}} is on the way».

Skriv inn dette sporingsnummeret i speditørens pakkesporing for å overvåke bestillingens fremgang: