Som standard leder ExpressVPN all trafik via VPN:et. Du har dock möjlighet att konfigurera inställningarna för split-tunneling så att endast utvalda appar använder VPN:et.

För att komma åt dina inställningar för split tunneling trycker du på Menu icon. > Inställningar > Split tunneling.

Tryck på "Split tunneling".

För att välja vilka av dina appar som ska använda VPN, välj Tillåt bara utvalda appar att använda VPN. Under LÄGG TILL APPAR väljer du sedan de appar du vill skydda med VPN.

Observera: Om du har aktiverat ”Blockera icke-VPN-trafik” i dina systeminställningar kommer endast de appar du väljer i den här menyn att kunna använda internet. Alla andra appar kommer att blockeras permanent om du inte lägger till dem på listan.

Välj "Tillåt bara utvalda appar att använda VPN".

Om du väljer Tillåt inte valda appar att använda VPN, kommer de appar som valts under LÄGG TILL APPAR inte att få VPN-skydd.