Get ExpressVPN on Windows.
Wil je ExpressVPN op je Windows-pc?
Ontdek de Windows-app
Contact ExpressVPN Support if you need help.
Geen tijd om deze pagina te lezen?
Praat met ons

ExpressVPN beëindigt de ondersteuning voor oudere versies van het Windows-besturingssysteem die niet langer beveiligingspatches en updates van Microsoft ontvangen. Als gevolg hiervan zullen we versie 10 van de ExpressVPN-app voor Windows vanaf 20 maart 2024 niet meer ondersteunen.

Na deze datum ontvangt versie 10 van de ExpressVPN app voor Windows geen functie- of beveiligingsupdates meer. Officieel zullen we alleen Windows-versies ondersteunen die nog steeds worden ondersteund door Microsoft (dat wil zeggen Windows 10 en 11) via versie 12 van de ExpressVPN-app voor Windows.

NB: Gedurende een beperkte tijd kan het installatieprogramma van versie 10 nog steeds worden gedownload. Je moet contact opnemen met ons ondersteuningsteam om het installatieprogramma aan te vragen. We raden je echter ten zeerste aan om te upgraden naar Windows 10 of nieuwer en versie 12 van de ExpressVPN-app voor Windows te downloaden.

Waarom we de ondersteuning voor versie 10 beëindigen

Onze beslissing hangt samen met de beslissing van Microsoft om te stoppen met de ondersteuning van Windows 7, 8 en 8.1. Zonder regelmatige beveiligingsupdates van Microsoft worden eventuele kwetsbaarheden in deze versies van Windows niet meer verholpen. Als gevolg hiervan kan jouw privé-informatie in gevaar komen als je deze versies van Windows blijft gebruiken.

Als op beveiliging gericht bedrijf willen we ervoor zorgen dat onze apps de nieuwste en veiligste technologie bieden. We moedigen iedereen ook aan om apparaten en software te gebruiken met de nieuwste beveiligingsupdates.

Versie 10 was de enige versie van onze Windows-app die door deze oudere versies van Windows kon worden gebruikt, maar dat is nu niet meer nodig en steeds minder klanten gebruiken het nog. Door het beëindigen van de ondersteuning voor versie 10 kunnen we ons concentreren op het leveren van nieuwe functies en beveiligingsupdates voor versie 12.

Met trots kunnen we zeggen dat versie 12 zowel sneller als betrouwbaarder is en al onze meest geavanceerde functies bevat, waaronder:

• Threat Manager, dat beschermt tegen nieuwsgierige apps, trackers en malware;
  • Advertentieblokkering, die vervelende display-advertenties vermindert terwijl je aan het browsen bent;
  • Ouderlijk toezicht, zodat je iedereen kunt beschermen tegen toegang tot schadelijke inhoud of inhoud voor volwassenen op jouw computer;
  • Automatische updates, zodat je er nooit aan hoeft te denken onze apps handmatig bij te werken;
  • De nieuwste beveiligingsverbeteringen.

Wat moet je nu doen

Als je Windows 7, 8 of 8.1 gebruikt:

1. Upgrade naar Windows 10 of Windows 11.
  2. Download versie 12 van de ExpressVPN-app voor Windows.

Als je Windows 10 of nieuwer gebruikt en versie 10 van de ExpressVPN-app voor Windows gebruikt:

1. Download versie 12 van de ExpressVPN-app voor Windows.

Als je niet weet welk Windows-besturingssysteem je gebruikt, raadpleeg dan deze handleiding.

Als je niet weet of je versie 10 of versie 12 van de ExpressVPN app voor Windows gebruikt:

1. Open de  ExpressVPN-app voor Windows.
  2. Klik op Menu icon..
  3. Ga naar Hulp & Ondersteuning > Over ExpressVPN.
  4. Hier zie je het versienummer staan.

Hulp nodig? Neem voor onmiddellijke ondersteuning contact op met de helpdesk van ExpressVPN

Terug naar boven