Standaard leidt ExpressVPN al het internetverkeer door de VPN. Maar u kunt de split-tunneling instellingen zo inrichten dat alleen bepaalde apps de VPN gebruiken.

Om naar uw split-tunneling instellingen te gaan, tik op Menu pictogram. > Instellingen > Split-tunneling.

Tik op "Split-tunneling."

Om de apps te kiezen die de VPN gebruiken, selecteer Alleen geselecteerde apps toestaan om de VPN te gebruiken. Onder APPS TOEVOEGEN, selecteert u de apps waarvoor u VPN bescherming wilt.

NB: Als u “Blokkeer niet-VPN verkeer” in uw Android systeeminstellingen hebt ingeschakeld, kunnen alleen de apps die u in dit menu hebt geselecteerd het internet gebruiken. Alle andere apps worden permanent geblokkeerd tenzij u ze aan deze lijst toevoegt.

Select "Alleen geselecteerde apps gebruiken de VPN."

Als u Geselecteerde apps mogen de VPN niet gebruiken, selecteert, worden de apps die u in APPS TOEVOEGEN hebt geselecteerd niet door de VPN beschermd.